Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Corona

Goed nieuws !  De taalvakanties in België kunnen doorgaan.

De nationale Veiligheidsraad heeft op 22 mei de goedkeuring gegeven dat alle jongerenvakanties in België mogen plaats hebben.
Om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, werd beslist om jeugdwerkactiviteiten sterk te reguleren.
Door de gevolgen van de Corona-crisis en de opgelegde overheidsmaatregelen hebben wij onze aanbod van sommige kampen moeten aanpassen. (stage van zondag tot vrijdag avond)
Uiteraard zullen we strikt het coronadraaiboek volgen.

 

Een andere taal durven spreken

Wij hebben het genoegen u het Talencentrum van Velm voor te stellen.

Taalstage Frans EngelsAl 40 jaar zijn we actief in het onderwijzen van moderne talen.
Onze programma’s zijn functioneel en beantwoorden aan de reële behoeften. Ook taalcursussen zijn bestemd voor volwassenen, studenten in het hoger , secundair en lager onderwijs. Er worden zowel privé- als groepscursussen gegeven

Tijdstip van de cursussen : academisch jaar, semester, kwartaal, cursussen tijdens de vakanties, remediëringsstages

Engels    Frans    Duits    Nederlands

Onze programma’s zijn zodanig uitgewerkt dat iedereen er iets kan vinden dat aangepast is aan zijn of haar behoeften.
Het accent ligt op het communicatieve aspect van de taal zonder dat de andere aspecten ervan uit het oog te verliezen. Wij hebben een brede waaier aan mogelijkheden voor jongeren en studenten.

U kunt altijd rekenen op onze gekwalificeerde lesgevers, die u door hun motivatie en ervaring tijdens de hele duur van de stage ondersteunen.Aarzel dus niet contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen.

 

 

 

Kasteel van Velm en de organismen die in deze site opgenomen zijn, wijden zich volledig aan het taalonderricht als intercultureel communicatiemiddel bij uitstek om jongeren te integreren in de context van hedendaagse internationale uitwisseling. Directies, leerkrachten en medewerkers nemen volledig afstand van elke bevoordeling van confessionele, politieke of filosofische orde.